Goya Residence

Despre noi.
Nu o CASĂ, ci aCASĂ!

 • 155

  Locuințe construite

 • 9

  Ani de experiență

 • 155

  Familii mulțumite

 • 44

  Oameni în echipă

 • 10

  Locuințe disponibile

Inovație, viziune
și concepte Smart

GOYA reprezintă pe piata imobiliara din Timiș produsul de nișă, cu execuție si finisaje de excepție, mereu inovator si vizionar, cu soluții noi si concepte SMART, dar care păstrează buna tradiție a muncii temeinice si responsabile, rezultatul fiind un mod de viața. Prin seriozitate si consecventa, GOYA este dezvoltatorul care se adresează clientului exigent, atent la detalii, documentat.

Fiecare dintre proiectele noastre tine cont de toate principiile care definesc o locuință sigură, primitoare, elegantă si confortabilă, cu spații generoase și utile.

Suntem implicați alături de clienții noștri în fiecare etapă pe care o presupune achiziția unei locuințe Goya, pentru a ne asigura că demersul lor este unul facil, plăcut, lipsit de stres.
Mai mult, prin parteneriate trainice, le punem la dispoziție cele mai bune soluții financiare și juridice.


Diana Goia
CEO, Goya Residence

Calitate
Premium

Folosim exclusiv materiale de calitate Premium, fapt care se reflectă în mod evident în calitatea produsului finit. Dezvoltarea proiectelor cu echipe proprii constituie un alt avantaj pentru clienții noștri. Se înlătură în acest mod orice intermediere, iar ei știu precis cui să se adreseze pentru serviciile de garanție și post garanție.

Rareș Goia
Director Tehnic, Goya Residence

Programează o vizită!

+40 732 403 333Contactează-ne!